Taller per a mares i pares d’adolescents a Vic.

A l’equip de Gestaltvida estem recollint informació per tal d’estudiar els problemes i dificultats en les quals us trobeu i crear un procés terapèutic que ús pugui ajudar, si voleu col.laborar, us convidem a participar en aquesta trobada grupal en què proposarem dinàmiques per gestionar el que us passa i poder acompanyar al vostre fill o filla des del respecte i l’afecte sense deixar de ser els seus pares.

Taller per a mares i pares de fills/es amb una malaltia mental

A l'equip de Gestaltvida estem recollint informació per tal d'estudiar els vostres problemes i dificultats i crear un procés terapèutic que ús pugui ajudar. Si voleu col.laborar, us convidem a participar en aquesta trobada grupal, proposarem dinàmiques per gestionar el que us passa i poder orientar-nos a trobar futures solucions.

Taller per a famílies reconstituïdes

En l'equip de Gestaltvida estem confeccionant un programa dirigit a pares i mares que hi han reconstituït una família per tal que pugui ajudar-vos a abordar els vostres problemes i dificultats, si voleu col·laborar, us convidem a participar en aquesta trobada grupal on ens aproparem a la vostra problemàtica i, també, fer dinàmiques i propostes per trobar solucions que us permetin avançar en el vostre projecte.

Taller per mares i pares d’adolescents.

Taller per mares i pares d’adolescents.

Penses que el teu fill/a adolescent no és el mateix? La seva forma de relacionar-se amb tu i el món ha canviat? Necessites ajuda per assolir un bon vincle?
Aquesta taller anirà d’això: Aprèn a relacionar-te amb el teu fill respectant els límits i optimitzant la comunicació
I que farem?
Doncs una part teòrica i una part dinàmica.
Dues primeres passes per començar a revertir aquesta situació.