Grups de teràpia Gestalt

Grups de teràpia Gestalt

La Teràpia Gestalt en grup és un procés d’aprenentatge pràctic i senzill, que ens permet conèixer-nos i adonar-nos de què fer i com per alleugerir el nostre patiment, superar les nostres limitacions i millorar la nostra vida i relacions.

Grups de creixement personal

Grups de creixement personal

Si desitges créixer com a persona i aprofundir en el teu autoconeixement, et convido a participar en aquest grup, descobrir en tu nous recursos i desenvolupar les teves capacitats per afrontar els teus problemes personals i de relació.

Amb compromís i constància entre persones amb les teves mateixes inquietuds, ja que la màgia i l’energia que es crea en el grup quan està vinculat, ens porta a cotes de creixement i desenvolupament personal que són més difícils d’aconseguir en solitari.

Aprèn a assumir la responsabilitat sobre les teves necessitats i desitjos i portar-los a la teva vida.

Constel·lacions Gestàltiques

Constel·lacions Gestàltiques

Grup de continuïtat per a l’autoconeixement i creixement personal on aproximar-nos i posar consciència en les relacions més importants de la nostra vida.
Proposem un viatge del present al passat i tornar a l’Aquí i Ara d’una forma més plena , més sana i autentica. Una tornada als orígens per obrir el nostre cor i la nostra comprensió per tornar més madurs, responsables i autoajutats.

Recomanem la formació en risoteràpia integrativa

Recomanem la formació en risoteràpia integrativa

Ens agradaria recomanar la formació en risoteràpia integrativa que proposa el centre “Salud Creativa”, d’aplicació personal i professional, com a espai d’aprenentatge, experiència i diversió que finalitzarà amb un títol d’una professió en expansió.

El curs, de 90 hores de duració en modalitat intensiva d’estiu, es realitzarà a Can Mas (piscina disponible a l’estiu), Parc natural Montnegre/El Corredor, Hortsavinyà, 13, 08490 Tordera, a 60 km de Barcelona ciutat. També proposem un programa de 7 caps de setmana de durada, que es realitzarà al nostre centre a Barcelona, al carrer Santa Carolina.