Hola!  Som  Lidia Crusellas i Arturo Canals

Som Terapeutes Gestalt i acompanyem persones en el seu procés d’ Auto-coneixement i Creixement Personal proposant Activitats y Tallers per ampliar-ne la seva Consciència i Auto-responsabilitat.

Us proposem aquest Taller amb la finalitat de treballar una de les figures parentals bàsiques en les nostres vides:

EL PARE

Si sents que hi ha una ferida en tu en la relació amb el Pare i vols posar consciència en què et passa i que pots fer-hi, t’oferim aquest espai de treball en grup, on veure’ns reflectits i recolzar-nos per coneixe’ns  i poder sanar les nostres ferides.

La carència en la relació amb el nostre Pare, ens pot limitar en la nostra capacitat d’estar en el Món i d’aconseguir la nostra realització personal. Pot generar conflictes amb l’Autoritat, falta de direcció a la nostra Vida i de constància per assolir ens nostres propòsits.

La integració de la figura paterna ens permet anar al Món i satisfer les nostres necessitats. Relacionar-nos sent capaços de posar límits i donar-nos permís per ser qui som.  Assolir l’èxit i la prosperitat personal.

En aquest Taller podràs obrir el camp de la teva experiència personal en relació al Pare i mirar el Pare Real i el Pare interioritzat, el que va donar i el que no vas rebre, el que vas prendre d’ell i el que et va faltar. Serà una oportunitat de netejar una relació fonamental de la teva Vida.

Proposarem dinàmiques vivencials de Terapia Gestalt, Constel·lacions Familiars i Bioenergètica per viatjar al nostre interior i explorar-nos, reconèixe’ns i acceptar el que va ser, tal i com va ser, per viure més lliures i presents en l’Aquí i Ara.

Qui som:

Lidia Crusellas , Terapeuta Gestalt, Constel.ladora, Practitioner en PNL

Artur Canals, Terapeuta Gestalt i Bioenergètica, Master en PNL , Format en Eneagrama.

Dia: 17 de març de 2018

HORARI: 16:00 a 21:00 h.

PREU PROMOCIONAL :  40 euros

Places Limitades a 8 persones

“El Pare ens mostra el Món” (Bert Hellinger)

Inscriu-te per telf/whatsapp, al 667525239, per e-mail a info@gestaltvida.com

o omple aquest formulari:

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

telèfon (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Comenta

Your email address will not be published.