Hola!  Som  Lidia Crusellas i Arturo Canals

Som Terapeutes Gestalt i acompanyem persones en el seu procés d’ Auto-coneixement i Creixement Personal proposant Activitats y Tallers per ampliar-ne la seva Consciència i Auto-responsabilitat.

Us proposem aquest Taller amb la finalitat de treballar una de les figures parentals bàsiques en les nostres vides:

LA  MARE

Si sents que hi ha una ferida en tu en la relació amb la Mare i vols posar consciència en què et passa i que pots fer-hi, t’oferim aquest espai de treball en grup, on veure’ns reflectits i recolzar-nos per coneixe’ns  i poder sanar les nostres ferides.

La carència en la relació amb la nostra Mare, ens pot limitar en les nostres relacions de parella, en donar espai i fer créixer la nostra part femenina si ets home, fins i tot si ets dona, pot fer-nos sentir que no som mereixedors d’abundància i vida plena o limitar-nos a l’hora de donar i rebre Amor.

En aquest Taller podràs obrir el camp de la teva experiència personal en relació a la Mare i mirar la Mare Real i la Mare interioritzada, el que va donar i el que no vas rebre, el que vas prendre d’ella i el que et va faltar. Serà una oportunitat de netejar una relació fonamental de la teva Vida.

Proposarem dinàmiques vivencials de Terapia Gestalt, Constel·lacions Familiars i Bioenergètica per viatjar al nostre interior i explorar-nos, reconèixe’ns i acceptar el que va ser, tal i com va ser, per viure més lliures i presents en l’Aquí i Ara.

Qui som:

Lidia Crusellas , Terapeuta Gestalt, Constel.ladora, Practitioner en PNL

Artur Canals, Terapeuta Gestalt i Bioenergètica, Master en PNL , Format en Eneagrama.

Dia : 17 de desembre de 2017

HORARI de 16,00 a 21:00 h. a Barcelona

PREU  PROMOCIONAL :  40 euros

 “Si uno tiene bien integrada psíquicamente a su madre, irradiará alegría, la gente le amará, triunfará en su vida, brillará…” (Bert Hellinger)

INSCRIPCIONS

Inscriu-te per telf/whatsapp, al 667525239, per email a info@gestaltvida.com o omple aquest formulari:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Comenta

Your email address will not be published.