De l’ ATRACCIÓ a la RELACIÓ

“ La parella no està per fer-nos feliços, sinó conscients ”

Eckart Tolle

Hola!  Som  Lidia Crusellas y Artur Canals

Si sents que tens dificultat en la relació de parella, per  trobar-la, establir-la o conservar-la,  et proposem aquest  Taller dirigit a persones sense parella i en parella que vulguin explorar i treballar  una de les relacions fonamentals en la Vida de las persones.

En aquest Taller explorarem diferents etapes i aspectes de la relació de parella :

L’ atracció, l’enamorament, la trobada amb l’altr@, la comunicació, l’equilibri entre donar i rebre, la dependència emocional, la repetició de patrons i rols, la llibertat i el compromís, les  diferents maneres d’Estimar i tipus de relació.

Proposem un viatge de descobriment  i adonar-me del que em passa en les meves relacions de parella :  que faig i com ho faig per dificultar o limitar la prosperitat de la parella.

Aprendrem a assumir la nostra responsabilitat en la relació, a expressar-nos des del que sentim i necessitem,  a posar en joc els nostres recursos i comunicar-nos de manera més autèntica, honesta i sana.

Es tracta d’ un Taller vivencial en grup en el que proposarem dinàmiques i experiències  de Teràpia Gestalt, per explorar la relació de parella i ampliar el nostre autoconeixement.

Qui som :

Lidia Crusellas, Terapeuta Gestalt, Constel.ladora, Practitioner en PNL

Artur Canals, Terapeuta Gestalt i Bioenergètic, Master en PNL , Format en Eneagrama.

Som Terapeutes i acompanyem persones en el seu procés d’Autoconeixement i Creixement Personal proposant Activitats i Tallers per ampliar-ne la seva Consciència i Autoresponsabilitzat.

PLACES LIMITADES A 10 PERSONAS

PREU 40 EUROS

Dissabte 16 de juny 16:00 a 21:00 hores

Assistir amb roba còmoda.

Inscriu-te per tel/whatsapp, al 667525239, per email a info@gestaltvida.com

O omple el següent formulari:

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

telèfon (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Comenta

Your email address will not be published.