Ets  “Single”  i  vols trobar relacions d’amistat o parella ?

Vols conèixer persones, que, com tu, anhelen relacionar-se de forma diferent ?

Tens inquietud per compartir de manera més autèntica i sincera?

T’agradaria trobar un espai nou, més enllà dels tòpics i lo conegut?

Un lloc on et permetis ser tu i compartir el que sents?

En la nostra experiència com a terapeutes, ens hem adonat que són moltes les persones amb l’anhel de conèixer gent, tenir amistats, trobar parella, i que es troben a disgust amb les xarxes socials, la virtualitat, espai nocturns, grups d’oci de gent desconeguda…

Algunes d’aquestes persones busquen un espai diferent, lluny dels tòpics, i on compartir i explorar les relacions, conèixer-se a si mateix@s i als altres, cercant una relació de qualitat, un contacte humà proper, real i autèntic.

En definitiva, busquen relacions més sanes i gratificants.

En aquesta cerca es possible que hagis experimentat dificultats en les relacions, t’hagi resultat difícil compartir i mostrar-te, expressar-te i comunicar-te, tot i que ho hagis desitjat, i sens dubte necessitat.

Aquí neix la nostra proposta,  que ofereix un espai en el que puguis sentir-te segur@ , i on trobar-te amb altres persones amb les mateixes inquietuds, per poder compartir i explorar els teus propis recursos per superar aquestes dificultats i descobrir altres formes de relacionar-te més autèntiques, més sanes i gratificants per a tu !

Oferim la nostra guia i acompanyament amb dinàmiques vivencials, propostes grupals i individuals de Teràpia Gestalt, Constel·lacions Familiars i Bioenergètica, per explorar la nostra manera de relacionar-nos i obrir-nos a l’altre en un espai segur i cuidat.

És un espai creat per a homes i dones “sense parella”, oberts a la possibilitat d’una relació de parella o d’amistat, amb propostes lúdiques a més de terapèutiques.

Qui som:

Lidia Crusellas , Terapeuta Gestalt, Constel.ladora, Practitioner en PNL

Arturo Canals Sánchez,  Terapeuta Gestalt i Corporal Bioenergètic. Coach amb PNL i Eneagrama

Som Terapeutes i acompanyem persones en el seu procés d’ Autoconeixement i Creixement Personal proposant Activitats i Tallers per ampliar la seva Consciència i Autoresponsabilitat.

Aquesta nova Trobada serà el 30 de juny de 17 a 20:30 h, a la sala Jardin de Hara, Carrer fraternitat, 25 de Barcelona

Preu de promoció  20€ berenar inclòs!

Places limitades

Inscriu-te per telf/whatsapp, al 667525239, per e-mail a info@gestaltvida.com

O omple aquest formulari:

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

telèfon (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Comenta

Your email address will not be published.