Coaching – Gestalt per l’Estrès Laboral.

Coaching – Gestalt per l’Estrès Laboral

Pateixes estrès laboral, ansietat derivada de la tensió i activitat del treball, dificultats en les teves relaciones familiars, perceps que la teva vida s’està desequilibrant i et sents col·lapsat sense saber què fer i com afrontar-ho.

La Teràpia Gestalt t’ajudarà a observar les dificultats que t’envolten en el teu treball amb serenitat i calma, amb la distància necessària per afrontar les decisions que et convenen. T’ajudarà a posar límits i distingir es dificultats reals de les creades, i a prendre les regenes de la teva vida sense sentir-te arrossegat/da per una corrent imparable.

Els suaus exercicis de la Teràpia Corporal Bioenergètica i en especial de la Respiració Conscient t’ajudaran a calmar-te i contactar amb el teu propi cos i el que necessites, et faran sentir més segur/a i et facilitaran restablir l’equilibri a la teva vida.

Canvi o pèrdua de Treball. Sigues la teva pròpia empresa.

No et sents a gust amb el teu treball, et sents frustrat/da o infravalorat/da. Potser l’hagis perdut i et sents confús/a i desorientat/da. Potser has pensat en desenvolupar el teu propi projecte, ser la teva pròpia empresa i et falta confiança i seguretat per fer el pas.

El Coaching amb PNL t’ajudarà a plasmar en la realitat els teus desitjos i il·lusions, aclarir a on ets i a on vols anar, a enfocar-te i centrar-te en el que vols, a descobrir i potenciar les teves capacitats i a minimitzar les teves debilitats. La Teràpia Gestalt t’ajudarà a conèixer-te més, comprendre les causes inconscients que et limiten i a adonar-te de què fer per superar-les.