Cherif Chalakani parla del secret de l’autèntica felicitat

Cherif Chalakani parla del secret de l’autèntica felicitat

Seguint la nostra sèrie de posts sobre el "secret de l'autèntica felicitat", volem compartir les reflexions de Cherif Chalakani, en les que explica que per ell els moments en els que ha experimentat una connexió total amb ell mateix, són els que l'han apropat més al que podria ser aquesta felicitat.
Un punt de vista certament interessant, que com sempre vol ser una via per animar-vos a pensar en el què això representa per vosaltres, en si heu experimentat mai "autèntica felicitat", en com l'heu buscat, en com l'heu trobat...
Aquí us deixem el vídeo que esperem que gaudiu:

Què provoca l’ansietat?

Què provoca l’ansietat?

L’ansietat sol estar provocada per una sèrie de conflictes emocionals, que si no es tracten es poden “enquistar” i provocar aquest estat d’angoixa profunda que tant ens preocupa quan sentim.

Què és l’ansietat?

Què és l’ansietat?

L’ansietat és un fet psicosomàtic que succeeix sense que ens n’adonem conscientment: respirem intentant inspirar l’aire sense que surti el que encara hi ha a dins dels nostres pulmons, aquests queden immobilitzats per la constricció muscular de la cavitat toràcica, i no poden realitzar la seva funció de respirar amb normalitat, per això tenim la sensació que ens falta l’aire.

El secret de l’autèntica felicitat per Andrés Waksman

El secret de l’autèntica felicitat per Andrés Waksman

Us deixem un altre de la sèrie de vídeos en els que diferents autors ens parlen i reflexionen sobre el “secret de l’autèntica felicitat” des de la seva visió personal i professional. En aquest cas es tracta d'Andrés Waksman.

Un punt de trobada on-line i de reflexió, per pensar en el que en definitiva ens passem la vida buscant, aquesta autèntica felicitat, i també preguntant-nos si l'hem trobat, o què cal fer per poder-la assolir.

Esperem que gaudiu del vídeo i de les seves paraules, i que penseu en allò que per vosaltres representa l’autèntica felicitat!

M’agradaria explicar-te la meva experiència personal

M’agradaria explicar-te la meva experiència personal

La Teràpia em va ajudar a sentir i a reconèixer les meves emocions, a identificar-les, fer-me càrrec d’elles i ser jo qui les governi i no a l’inrevés, expressant-les de forma adequada per a mi i per a les persones que estimo. Vaig aprendre a valorar la força de les emocions en la seva justa mesura: la Ira i l’enuig per posar límits a qui m’agredia i respectar-me; la Tristor que em va permetre parar, escoltar les meves necessitats i tenir cura de mi; la Por que havia viscut de manera desmesurada, irreal i anticipatòria, va tornar al seu lloc, aportant a la meva vida seny i prudència.

Amb el meu procés de Teràpia vaig recuperar el meu passat, vaig ordenar la meva vida i li vaig donar sentit. He acceptat amb resiliència els esdeveniments dolorosos que he viscut i sento que he crescut com a persona. Avui em sento més conscient, més autèntic, segur i feliç.